Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Satış sonrası üretim ve montaj aşamasında da firma desteği ve ilgisi prefabrik yapıların oluşturulma sürecinde oldukça önemlidir. Bu anlamda güvenilir, işinde uzman bir kadro ile çalışan firmamızla iletişime geçip yaptırmak istediğiniz prefabrik ev için hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sunulan hizmetler dışında yani evleriniz sizlere teslim edildikten sonra da bir trouble yaşadığınızda ya da prefabrik evlerinizi bir yerden başka bir yere taşımak istediğinizde bizlerden her zaman destek alabilirsiniz.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

● Yasal işlemler yapıldıktan sona yaptırılacak prefabrik evin sağlamlığı ve dayanıklılığı düşünülmelidir. Bu anlamda prefabrik yapıda kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlamlığı çAlright önemlidir. Prefabrik evin dış yapısında kullanılacak duvar modüllerinin kalınlıklarına dikkat edilmelidir.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla prefabrik ev fiyatları 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene https://www.miraprefabrik.com kazandırdınız çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

● Yapıların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Kullanılan malzemelerin insan sağlığına ve doğaya zararlı olmaması da prefabrik ev yaptırılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biridir.

Metrekare bazlı fiyatınız nedir? Fiyatlarımız m² bazlı değil proje esaslıdır. Her projemiz için ayrı maliyet prefabrik ev fiyatları hesabı yapılmaktadır.  Prefabrik ve çelik yapıların farkı nedir? Prefabrik yapılar push panel sistemlerden oluşmaktadır. İç ve dış kaplaması 8mm kalınlığında betopan iç yalıtımı 8 cm kalınlığında 16 dansite eps şeklinde sağlanmaktadır. Dış duvarlar 10 cm iç duvarlar six cm olacak şekilde tasarım yapılmaktadır. Taşıyıcı sistemleri H dediğimiz galvanizli çeliklerle sağlanmaktadır. Her 125 cm de bir taşıyıcı sistem ve bu taşıyıcı sistemler üzerine çatı makasları gelecek şekilde planlama yapılmaktadır. Çatı arasında camyünü yalıtımı kullanılmaktadır.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda bina sağa sola hafif esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Biz firma olarak birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçok müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Report this wiki page